Stambyte Botkyrka

Läge att byta stammarna?

Vi på Philip K. VVS erbjuder er som är en bostadsrättsförening eller är en fastighetsägare i Botkyrka en rad olika tjänster. Allt från en mindre fönsterrenovering till ett stort stambyte. Läs mer på dessa sidor om våra tjänster.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Accept:

*

Stambyte i Botkyrka för Brf och Fastighetsägare

Alla rör behöver inom sinom tid bytas ut men ingen stamrenovering är sig lik. Boende i bostadsrättsföreningar och ägare till fastigheter har olika behov och påverkas till olika grad. Vi på Philip K. VVS har många duktiga medarbetare och kan hjälpa till med allt från projektplanering till att utföra ett stort stambyte i en bostadsrättsförening.

Vi har många års erfarenhet och kan garantera en effektiv och tryggt process från start till färdigställt projekt, dessutom helt kvalitetssäkrat.

Förutom stambyte erbjuder vi många mer tjänster. Läs mer om några av dem här. Kontakta gärna oss om det är något som ni är osäkra på. Vi kan hjälpa till med det mesta.

Rätt företag för ert stambyte

Med Botkyrka experter håller ni både budget och tidsplan

Att byta stammar är viktigt, framförallt är det ett förebyggande och smart sätt att både öka värdet i sin fastighet men samtidigt slippa onödiga reparationskostnader i form av fukt- och vattenskador.

I ett mer tätbefolkat område som Botkyrka är det bra att vara ute i god tid, innan rören börjar krångla. Stambyte är en trygg och lönsam investering när det görs i god tid och välplanerat. Eftersom renoveringen innebär att man jobbar främst i kök och badrum brukar det vara väldigt populärt att renovera både köket och badrummet samtidigt.

Om du vill undvika den punkten där det inte längre fungerar med korttids- och paniklösningar, där vattenskadorna ökar och försäkringsbolagen höjer premien så skall du börja med att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Hjälp med stambyte i Botkyrka?

Vi på Philip K. VVS kan göra stambyte i er bostadsrättsförening.

När du skall göra en stor investering som ett stambyte så är det viktigt att ha en tydlig plan, bra projektledare och avtal för att göra hela arbetet så smidig och trygg som möjligt.

Håll deadlines och minimera kostnader med våra erfarna projektledare.

Vi ger dig ett kostnadsförslag innan vi skriver ett avtal. För att ge bästa pris kommer vi ut och ser på er fastighet.

Vattentäta avtal med hjälp av våra bostadsjurister ger dig sinnesro och rättsligt skydd.

Vi har flera tidigare nöjda kunder som kan ge er rekommendationer.

Kontakta oss

Telefon

E-Post

formulär

Accept:

*